1
Perioada de actualizare
de la 12.12.2024 11:27
până la 19.12.2024 12:00
2
Propunerea ofertelor
de la 19.12.2024 12:00
până la 26.12.2024 13:00
au rămas 3 zile
3
Licitaţie
27.12.2024 14:00
4
Evaluare

5
Contract

Statut Propunerea ofertelor
Valoarea estimată fără TVA 291 666 MDL
Perioada clarificărilor: 12 dec 2024, 11:27 - 19 dec 2024, 12:00
Perioada de depunere a ofertelor: 19 dec 2024, 12:00 - 26 dec 2024, 13:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Abonează-te

Dejun: conform HG nr.332 din 23.04.2009;
Prînz: conform HG nr.332 din 23.04.2009;
Cină:conform HG nr.332 din 23.04.2009

Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-2001, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Stefan cel Mare nr. 124
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Stratila Valeriu
Telefonul de contact
022526667; 068069933
Datele achizitiei
Data publicării
12 dec 2024, 11:27
Data ultimilor modificări
12 dec 2024, 11:27
Achizitii.md ID
21323048
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Tipul procedurii
Cererea ofertelor de prețuri (servicii)
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Documentele procedurii de achiziție
duae servicii aliment 2025 mod.doc
Criterii de evaluare
-DUAEeste o declarație pe proprie răspundere, prin care operatorul economic confirmă îndeplinirea criteriilor de calificare și selecție necesare în cadrul procedurilor de achiziție publică în Republica Moldova.
12.12.24 11:27
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2025 mod.docx
Documentele la ofertă
-Documentaţia reprezintă o instrucțiune pentru autoritățile contractante și ofertanți, utilizată la inițierea și desfășurarea procedurilor de achiziţii publice de bunuri și servicii.
12.12.24 11:27
anunț alim .pdf anunț alim .pdf
Criterii de eligibilitate
-Descrierea criteriilor privind eligibilitatea operatorilor economici care pot determina eliminarea acestora și a criteriilor de selecție/de preselecție;
12.12.24 11:27
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.