1
Perioada de actualizare
de la 26.12.2019 10:18
până la 07.01.2020 10:00
2
Propunerea ofertelor
de la 07.01.2020 10:00
până la 15.01.2020 10:30
3
Licitaţie
de la 16.01.2020 14:37
până la 16.01.2020 15:00
4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA 180 000 MDL
Perioada clarificărilor: 26 dec 2019, 10:18 - 7 ian 2020, 10:00
Perioada de depunere a ofertelor: 7 ian 2020, 10:00 - 15 ian 2020, 10:30
Începutul licitației: 16 ian 2020, 14:37

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

HG Nr. 773 din  03.10.2013 carcase de pui broiler eviscerate, calitatea superioară, cu o greutate medie 1,7-2,5 kg/bucată, fără miros străin, ambalate și marcate cu data fabricării (ziua, luna, anul) și termenul de valibilitate, în pachete individuale, congelate, standard de referință și cerințele:HG nr.696 din 04.08.2010; PTMD 67-00400053-033:2006
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Dacia 50/7
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Pîslari Tatiana
Telefonul de contact
079967367
Datele achizitiei
Data publicării
26 dec 2019, 10:15
Data ultimilor modificări
26 dec 2019, 12:33
Valoarea estimată (fără TVA)
180 000 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
720 MDL
Achizitii.md ID
21017138
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Dacia 50/7
Durata contractului
17 ian 2020 10:17 - 20 dec 2020 08:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Carne de găină CPV: 15112000-6 - Carne de pasăre
Cantitatea: 6000.0
Unități de măsură: Kilogram
Documentele procedurii de achiziție
documentatia_standard_carne.docx
Documentele la ofertă
26.12.19 12:33
duae.doc
Documentele la ofertă
26.12.19 12:33

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingător.

2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

SRL "Lovis Angro"

Preţul ofertei: 157 499 MDL
Statut: Învingător
Motivul: prețul mic, corespunderea cerințelor
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

Produse de Familie

Preţul ofertei: 157 500 MDL
Statut: în aşteptare
3
Denumirea participantului:

Floreni

Preţul ofertei: 166 980 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
4
Denumirea participantului:

SA "Augur Perla"

Preţul ofertei: 177 600 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
5
Denumirea participantului:

AVT LUX COM

Preţul ofertei: 184 800 MDL
Statut: în aşteptare
Istoria licitației
Vezi licitația
Carne de găină
Data:
26 dec 2019, 10:37
Subiectul întrebării:
Denumirea pozitiei "carne de pasare"
Întrebare:
Compania Floreni SRL va folosi denumirea "carcase de pui broiler,eviscerat,cal I" Denumirea data este in conformitate cu HG.nr.773 din 03.10.2013 Stimați parteneri, Prin prezenta Vă comunicăm că denumirea de „Carcase de pui broiler eviscerate categoria 1” este în conformitate legislația în vigoare a Republicii Moldova, și anume: I. Hotărârea Guvernului nr. 773 din 03.10.2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerințelor de comercializare a cărnii de pasăre. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 2 sunt date noțiuni: 1) carne de pasăre – toate părțile proprii consumului uman obținute de la păsările domestice (de curte) abatorizate, care includ sau pot include țesuturile musculare, osoase, conjunctive și adipoase, din speciile galinacee: Cocoși, găini și claponi, precum și curcani, rațe, gâște și bibilici ce se definesc după cum urmează; 20) carcasă – corpul întreg al unei păsări din speciile menționate la punctul 2 din prezenta Normă sanitar-veterinară după sîngerare, jumulire și eviscerare, îndepărtarea rinichilor este însă oportună, o carcasă eviscerată poate fi prezentată la vânzare cu sau fără organe interne, și anume inimă, ficat, pipotă și gât, introduse în cavitatea abdominală. II. Hotărârea Guvernului nr. 696 din 04.08.2010 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Carne – materie primă. Producerea, importul și comercializarea”. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 3 sunt date noțiuni: 5) carcasa – corpul animalului sacrificat, fără sânge, fără organele reproductive, eviscerat şi jupuit (cu excepția porcului și păsării care pot fi prelucrate și cu șorici și piele); În Capitolul III Cerințe Esențiale, 41. Carcasele de păsări după starea de îngrășare se clasifică după cum urmează: 1) categoria I – musculatura bine dezvoltată, forma pieptului rotunjită, se observă depunerile de grăsime subcutanată în regiunea abdomenului, osul pectoral nu este proeminent; 2) categoria II – musculatura suficient dezvoltată, osul pectoral împreună cu musculatura pectorală formează ușor un unghi, depunerile de grăsime subcutanată nu sunt observate. Carcasele de pui broiler sunt fabricate conform SF 00819906-001:2018, care este coordonat de către ANSA și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova. Administrator „FLORENI” SRL Odiseea BÎTA-BUBUIOC
Răspuns (26 dec 2019, 12:40):
Buna ziua. procedura a fost redactată. Toate documentele necesare sunt anexate pe pagina procedurii
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări