1
Perioada de actualizare
de la
24.10.2018 11:15
până la 27.10.2018 09:00
până la 27.10.2018 09:00
2
Propunerea ofertelor
de la
27.10.2018 17:00
până la 29.10.2018 17:00
până la 29.10.2018 17:00
3
Licitaţie
nu va fi folosită
4
Calificare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA
80 000 MDL
Perioada clarificărilor:
24.10.18 11:15 - 27.10.18 09:00
Perioada depunerii ofertelor:
27.10.18 17:00 - 29.10.18 17:00
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Imposibil de abonat
în perioada Ofertele au fost evaluate
Produse de origine animaliera, carne și produse din carne
Informaţia despre solicitant
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD2005, Republica Moldova, Chisinau, Chisinau, Str.Puskin 51
Web site
Persoana de contact
Datele achizitiei
Tipul procedurii
Achiziție de valoare mică
Valoarea estimată (fără TVA)
80 000 MDL
Data ultimilor modificări
5 dec 2018 15:08
ID
85ae209d3efb43d393b1308ceef0a66b
Identificator
Setările abonării sunt salvate.
Rețineți, puteți întotdeauna să vă întoarceți în secțiunea Abonări și să faceți modificări în frecvența primirii scrisorilor, să ștergeți sau să adăugați categorii și cumpărători.
Вы уже подписаны на данный CPV код
În achiziție 4 lotului
Documentele procedurii de achiziție
Denumirea documentului
MSIGN
Specificatii Tehnice.pdf
Specificatii Tehnice.pdf
Istoricul documentului
-
Specificatii Tehnice.pdf
Specificatii Tehnice.pdf
ID: 959df9fd5115415cb411913da9b9e9b7
Specificaţie tehnică
-
Specificatii Tehnice.pdf
Specificatii Tehnice.pdf
ID: 959df9fd5115415cb411913da9b9e9b7
Specificaţie tehnică
-
Specificatii Tehnice.pdf
Specificatii Tehnice.pdf
ID: 959df9fd5115415cb411913da9b9e9b7
Specificaţie tehnică
Specificaţie tehnică
26.10.18 13:06
Specificatie Tehnica Modificata.pdf
Specificatie Tehnica Modificata.pdf
Specificaţie tehnică
25.10.18 10:51
Criterii De Evaluare.pdf
Criterii De Evaluare.pdf
Istoricul documentului
-
Criterii De Evaluare.pdf
Criterii De Evaluare.pdf
ID: 17c5ed58ab3a44d18c38c079fc0c7c57
Criterii de evaluare
-
Criterii De Evaluare.pdf
Criterii De Evaluare.pdf
ID: 17c5ed58ab3a44d18c38c079fc0c7c57
Criterii de evaluare
Criterii de evaluare
26.10.18 13:16
Data:
24 oct 2018, 11:31
Subiectul întrebării:
Indicarea corecta a cantitatii la carne
Întrebare:
La lista pozitiilor lotul 1 laCarne de gaina de ferbere rapida(gaini intregi) - este indicat 1400 kilograme, iar documentele atasate Specificatia tehnică este indicat 1500 kilograme?
Răspuns (25 oct 2018, 10:25):
A fost corectata cantitateala gaina de ferbere rapida 1400 kg si paete la 600kg
Carne de gaina de ferbere rapida(gaini intregi)
Data:
24 oct 2018, 13:01
Subiectul întrebării:
acte necesare
Întrebare:
unde e lista actelor ce necesia sa fie prezentate in cadrul licitatiei si in ce forma ?
Răspuns (25 oct 2018, 10:44):
Am complectat lista documentelor necesare
Data:
25 oct 2018, 16:40
Subiectul întrebării:
Garantia Bancare
Întrebare:
de cite procente este garantia bancara?
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Perioada de actualizare".
Clarificări
Document semnat cu succes
OK